تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

واردات گندم ۳.۱ میلیون تن کاهش یافت

واردات گندم ۳.۱ میلیون تن کاهش یافت مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: کاهش ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تُنی واردات گندم نسبت به سال گذشته موجب صرفه‌جویی چشمگیر ارزی در واردات این محصول شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۴۳

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه زنجیره گندم، آرد و نان از مهم‌ترین و اساسی‌ترین بخش‌های اقتصادی کشورمان محسوب می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ با لطف الهی توانستیم بیش از ۱۰ میلیون و ۳۵۴ هزار تُن گندم خریداری کنیم که این مقدار خرید، نسبت به سال گذشته ۴۴ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰ نیز ۱۲۸ درصد رشد داشته است.

وی رشد ۳ برابری قیمت خرید گندم در سال جاری نسبت به چند سال اخیر را موجب ترغیب و تشویق کشاورزان به کاشت این محصول اعلام کرد و گفت: امسال نزدیک به ۱۵۶ هزار میلیارد تومان بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان پرداخت شده است که معادل مجموع پرداخت ۷ سال گذشته در خرید تضمینی این محصول بوده و پرداخت این حجم از پول به کشاورزان با تلاش سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک‌های عامل به ثمر نشسته است.

راد با اشاره به اینکه در تأمین گندم مورد نیاز نانوایی‌ها خودکفا شده‌ایم و امسال صرفاً برای اختلاط با گندم داخلی، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن گندم وارد کرده‌ایم، اظهار کرد: این در حالی است که در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار و در سال ۱۴۰۱ نیز ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تُن گندم وارد کرده‌ایم که کاهش ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تُنی واردات نسبت به سال گذشته و کاهش ۵ و نیم میلیون تُنی آن نسبت به دو سال قبل موجب صرفه‌جویی چشمگیر ارزی در واردات این محصول شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه با تأکید بر اینکه افتخار ما این است که در کنار کشاورزان، آسیابانان و نانوایان در تأمین قوت غالب مردم عزیز ایران و قرار گرفتن آنان در سفره خانواده‌ها دخیل هستیم، اظهار کرد: میزان ذخایر گندم به اندازه‌ای است که گندم مورد نیاز کشور تا خردادماه سال آینده، تأمین شده و سایر کالا‌های اساسی نیز به میزان اطمینان بخش و کافی ذخیره شده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار